vacature: Algemeen fysiotherapeut

Fysiotherapie Plus is op zoek naar een ondernemende, gedreven en flexibele specialist, die in staat is om een cliëntenkring en bestaande samenwerkingsrelaties te onderhouden en verder uit te breiden. 

onze missie
Fysiotherapie Plus beweegt mee!

jouw specialisme
Algemeen fysiotherapeut. Affiniteit met de diversiteit die een stad met zich meebrengt is voor ons belangrijk.

onze stad
De veelzijdige en populaire stad Rotterdam.

jouw profiel
Een actieve netwerker. Zelfstandig, leergierig, betrokken en ondernemend. En een echte teamplayer, die graag samen werkt met collega therapeuten, maar ook met andere disciplines

onze organisatie
Fysiotherapie Plus is een ondernemende en vooruitstrevende organisatie met een modern paramedisch centrum en diverse nevenvestigingen, die zijn gevestigd in de deelgemeente Noord. Het team van ervaren specialisten komt tegemoet aan de uitdagende zorgvragen die in de wijk maar ook binnen regio Rijnmond bestaan.

jouw bijdrage
Door het inzetten van jouw expertise en betrokkenheid een wezenlijk verschil maken in de ervaren gezondheid én de kwaliteit van leven voor de mensen in de wijk en binnen de regio. 

ons team
Een professioneel en gedreven team die zich onderscheid door (multidisciplinaire) samenwerking en ondernemerschap met lef. Er wordt hard gewerkt, maar werkplezier en gezelligheid staan ook centraal.

jouw toekomst
Een nieuwe uitdaging binnen een gezonde, energieke en afwisselende werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling en zelfstandigheid. 

ons aanbod
Per direct zoeken we een collega voor ongeveer 24-36 uur per week met mogelijkheden tot uitbreiding in de toekomst. En met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Geïnteresseerd?
Stuur dan een e-mail met jouw Curriculum Vitae en motivatie naar: sandra.fysioplus@gmail.com. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Sandra van Wijngaarden, telefoon 06-20435357 zal je vragen graag beantwoorden.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je graag naar onze website: www.fysiotherapieplus.nl