Gezocht: een algemeen fysiotherapeut in beweging!

Fysiotherapie Plus is een ondernemende en vooruitstrevende organisatie in Rotterdam. We werken op veel verschillende praktijkadressen verspreid over de stad. Zo zijn we goed bereikbaar voor onze cliënten en voor jou! Een algemeen fysiotherapeut bij ons ziet een verscheidenheid aan zorgvragen en een diverse cliëntengroep, wat het werk afwisselend en uitdagend houdt. 

Wij weten al hoe leuk het is bij Plus, wil jij daar ook achter komen? Lees dan snel verder.

ONZE ORGANISATIE

Onze missie is: Fysiotherapie Plus beweegt mee!

Wij hebben paramedische behandelcentra in diverse deelgemeenten van Rotterdam. Het team van ervaren specialisten komt tegemoet aan de uitdagende zorgvragen die in onze mooie en dynamische stad bestaan.

ONS TEAM

We zijn een professioneel en gedreven team, dat zich onderscheid door (multidisciplinaire) samenwerking en ondernemerschap met lef. Er wordt hard gewerkt, maar ook werkplezier en gezelligheid staan hoog in het vaandel. Onze feestcommissie organiseert regelmatig de leukste borrels en uitjes!

JOUW PROFIEL

Wij zoeken een algemeen fysiotherapeut met affiniteit voor de diversiteit die de stad met zich meebrengt. Een actieve netwerker. Zelfstandig, leergierig, betrokken en ondernemend. Een echte teamspeler die graag samenwerkt met collega therapeuten, maar ook met andere disciplines.

JOUW BIJDRAGE

Door het inzetten van jouw expertise en betrokkenheid maak je een wezenlijk verschil in de ervaren gezondheid én de kwaliteit van leven voor de mensen in de wijk en binnen regio Rijnmond.

JOUW TOEKOMST

Een mooie uitdaging binnen een gezonde, energieke en afwisselende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en ontwikkeling. En een unieke kans om ervaring op te doen én samen te werken met diverse specialisten en doelgroepen, binnen en buiten de organisatie.

ONS AANBOD

Per direct zoeken we een collega voor ongeveer 24-40 uur per week. Met een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vergoeding kwaliteitsregistratie en een opleidingsbudget.

Geïnteresseerd?

Stuur dan een e-mail met jouw Curriculum Vitae en motivatie naar: hr@fysiotherapieplus.nl. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Sandra van Wijngaarden zal je vragen graag beantwoorden via telefoonnummer 06-20435357.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je graag naar onze website: www.fysiotherapieplus.nl