Vacature geregistreerd bekkenfysiotherapeut (i.o)

24 juli 2017

Gezocht: geregistreerd bekkenfysiotherapeut (i.o.)
Fysiotherapie Plus is op zoek naar een ondernemende, gedreven en flexibele specialist, die in staat is om een cliëntenkring en bestaande samenwerkingsrelaties te onderhouden en verder uit te breiden

onze missie
Fysiotherapie Plus beweegt mee!

jouw specialisme
Geregistreerde (master) bekkenfysiotherapeut (i.o.)

onze stad
De veelzijdige en populaire stad Rotterdam.

jouw profiel
Een leergierige en flexibele teamplayer. Kwaliteitsgericht, innovatief, proactief en ondernemend.

onze organisatie
Fysiotherapie Plus is een ondernemende en vooruitstrevende organisatie met een modern paramedisch behandelcentrum dat is gevestigd in de deelgemeente Noord.

jouw bijdrage
Door het inzetten van jouw expertise en ervaring een wezenlijk verschil maken in de ervaren gezondheid én de kwaliteit van leven van de bewoners in de wijk en binnen de regio Rijnmond.

ons team
Een professioneel en gedreven team die zich onderscheid door (multidisciplinaire) samenwerking en ondernemerschap met lef.

jouw toekomst
Een nieuwe uitdaging binnen een gezonde, energieke en afwisselende werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling en zelfstandigheid.

ons aanbod
Per direct zoeken we een collega voor ongeveer 16-24 uur per week met mogelijkheden tot uitbreiding in de toekomst. En met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?
Stuur dan een e-mail met jouw Curriculum Vitae en motivatie naar: sandra.fysioplus@gmail.com. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Sandra van Wijngaarden, telefoon 06-20435357 zal je vragen graag beantwoorden.
Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je graag naar onze website: www.fysiotherapieplus.nl

Uitgelicht

Waarborgen privacy

Fysiotherapie Plus hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij…

Lees meer »