Gezocht: fysiotherapeut(e) voor de ouderenzorg

27 november 2018

Fysiotherapie Plus is een ondernemende en vooruitstrevende organisatie in Rotterdam. We werken op verschillende praktijkadressen, waaronder de locatie Humanitas Bergweg, een woonvoorziening met levensloopbestendige woningen in de wijk het Oude Noorden. Humanitas Bergweg is een levendig woonzorgcomplex met verschillende woonvormen bij elkaar. Er zijn diverse medische en paramedische deskundigen gehuisvest en daardoor realiseert de woonvoorziening een compleet zorgaanbod voor ouderen. Daarnaast behandelen we op deze locatie ook traumapatiënten, die vanuit ons traumanetwerk (Erasmus MC) naar ons verwezen worden.

Wil jij… onderdeel zijn van een professioneel maatschappelijk netwerk van collega’s en andere disciplines? jouw kennis en kunde van het vakgebied inzetten in een veelzijdige en populaire wijk van de stad Rotterdam?

Ben jij…

  • een leergierige en flexibele teamplayer?
  • kwaliteitsgericht, innovatief, sociaal, proactief en ondernemend?

Kun jij…

  • ons team versterken door een bijdrage te leveren in het behandelen en begeleiden van cliënten met geriatrische of andere complexe gezondheidsproblemen?
  • ook bij complexe zorgvraag en langdurige problematiek een therapeutische afweging maken?

Wij zijn per direct op zoek naar een geriatrisch fysiotherapeut (i.o.) of fysiotherapeut met ervaring op het gebied van geriatrie. Het betreft een vacature voor ongeveer 16-24 uur per week met mogelijkheden tot uitbreiding in de toekomst.

Wij bieden een prettige en afwisselende werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling en zelfstandigheid. En met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je graag naar onze website: www.fysiotherapieplus.nl

Ben je geïnteresseerd in bovenomschreven functie? Stuur dan een e-mail met jouw Curriculum Vitae en motivatie naar: sandra.fysioplus@gmail.com. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Sandra van Wijngaarden, telefoon 06-20435357 zal je vragen graag beantwoorden.

Uitgelicht

Weer plek bij Zwanger Fit

Zwanger Fit is een actieve cursus voor vrouwen vanaf 16 weken zwangerschap tot 9 maanden na de bevalling. Inmiddels is er weer plek voor nieuwe…

Lees meer »