vacature kinderfysiotherapie

2 april 2019

Gezocht: geregistreerd kinderfysiotherapeut (i.o.) Fysiotherapie Plus is op zoek naar een ondernemende, gedreven en flexibele specialist, die in staat is om een cliëntenkring en bestaande samenwerkingsrelaties te onderhouden en verder uit te breiden.

Door het toenemende aanbod van kinderen, is er op korte termijn een structurele uitbreiding nodig van de formatie kinderfysiotherapie binnen onze organisatie. En per 14 juni 2019 een volledige werkweek in verband met een zwangerschapswaarneming.

onze missie Fysiotherapie Plus beweegt mee!

jouw specialisme Geregistreerde (master) kinderfysiotherapeut (i.o.)

onze stad De veelzijdige en populaire stad Rotterdam.

jouw profiel Een leergierige en flexibele teamplayer. Kwaliteitsgericht, innovatief, proactief en ondernemend.

onze organisatie Fysiotherapie Plus is een ondernemende en vooruitstrevende organisatie met een modern paramedisch kindercentrum dat is gevestigd in de deelgemeente Noord.

jouw bijdrage Door het inzetten van jouw expertise en ervaring een wezenlijk verschil maken in de ervaren gezondheid én de kwaliteit van leven van de kinderen in de wijk en binnen de regio Rijnmond.

ons team Een professioneel en gedreven team die zich onderscheid door (multidisciplinaire) samenwerking en ondernemerschap met lef.

jouw toekomst Een nieuwe uitdaging binnen een gezonde, energieke en afwisselende werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling en zelfstandigheid.

ons aanbod  Per direct zoeken we een collega voor ongeveer 8 tot 16 uur en per 14 juni een volledige werkweek in verband met een zwangerschapswaarneming. Na deze waarneming bieden we een vast dienstverband voor 16 uur per week met mogelijkheden tot uitbreiding in de toekomst. En met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met jouw Curriculum Vitae en motivatie naar: sandra.fysioplus@gmail.com. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Sandra van Wijngaarden, telefoon 06-20435357 zal je vragen graag beantwoorden. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je graag naar onze website: www.fysiotherapieplus.nl

Uitgelicht

Weer plek bij Zwanger Fit

Zwanger Fit is een actieve cursus voor vrouwen vanaf 16 weken zwangerschap tot 9 maanden na de bevalling. Inmiddels is er weer plek voor nieuwe…

Lees meer »