vacature oedeemtherapie

18 april 2019


Gezocht: geregistreerd oedeemtherapeut (i.o.) Fysiotherapie Plus is op zoek naar een ondernemende, gedreven en flexibele specialist, die in staat is om een cliëntenkring en bestaande samenwerkingsrelaties te onderhouden en verder uit te breiden.

Door het toenemende aanbod is er op korte termijn een structurele uitbreiding nodig van de formatie oedeemtherapie op verschillende locaties binnen onze organisatie.

onze missie

Fysiotherapie Plus beweegt mee!

jouw specialisme

Geregistreerde oedeemtherapeut (i.o.)

onze stad

De veelzijdige en populaire stad Rotterdam.

jouw profiel

Een actieve netwerker. Zelfstandig, leergierig, betrokken en ondernemend. En een echte teamplayer, die graag samen werkt met collega oedeemtherapeuten, maar ook met andere disciplines en affiniteit heeft met oncologische cliënten.

onze organisatie

Fysiotherapie Plus is een ondernemende en vooruitstrevende organisatie met een modern paramedisch centrum dat is gevestigd in de deelgemeente Noord. Het team van specialisten onder één dak komt tegemoet aan de zorgvragen die in de wijk maar ook binnen regio Rijnmond bestaan.

jouw bijdrage

Door het inzetten van jouw expertise en ervaring een wezenlijk verschil maken in de ervaren gezondheid én de kwaliteit van leven voor de mensen in de wijk en binnen de regio.

ons team

Een professioneel en gedreven team die zich onderscheid door (multidisciplinaire) samenwerking en ondernemerschap met lef. Er wordt hard gewerkt, maar werkplezier en gezelligheid staan ook centraal.

jouw toekomst

Een nieuwe uitdaging binnen een gezonde, energieke en afwisselende werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling en zelfstandigheid.

ons aanbod

Per direct zoeken we een collega voor ongeveer 8 tot 16 uur met mogelijkheden tot uitbreiding in de toekomst. En met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.   

Geïnteresseerd?

Stuur dan een e-mail met jouw Curriculum Vitae en motivatie naar: sandra.fysioplus@gmail.com. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Sandra van Wijngaarden, telefoon 06-20435357 zal je vragen graag beantwoorden.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je graag naar onze website: www.fysiotherapieplus.nl

Uitgelicht

Zomervakantie, yes!

Zo zullen een hoop mensen denken. Heerlijk weg met de familie, vrij van werk, geen wekker, geen gehaast, geen stress en heerlijk doen wat je…

Lees meer »