Vacature front office

Fysiotherapie Plus is op zoek naar een flexibel inzetbare collega voor de front office. Als baliemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor cliënten en ben je het gezicht van de praktijk.

Werkzaamheden

Het takenpakket is zeer divers en uitdagend. Je beheert de planning voor Paramedici Plus, hierbij horen Fysiotherapie Plus, LogoPlus en Diëtistenpraktijk HRC. Voor deze praktijken zul je nieuwe patiënten inplannen, afspraken verzetten of annuleren.
Naast de verzorging van het telefoonverkeer, voer je ook allerlei andere werkzaamheden uit. Zo ontvang je o.a. bezoekers aan de receptie, houd je de e-mails bij, verwerk en controleer je informatie in het systeem Intramed. Je werkt proactief mee en je bent behulpzaam. Enthousiast en gedreven sta je de cliënt te woord.

Wat wij bieden

Het betreft een oproepovereenkomst, dus met flexibele werkdagen- en tijden. Als invalkracht ben je bereid om tijdens vakanties en bij ziekte van collega’s in te vallen. In de toekomst is er mogelijk ruimte voor uitbreiding in (vaste) uren. Om goed aan de slag te kunnen gaan, willen we je eerst zorgvuldig inwerken en begeleiden.

Wat wij vragen

  • Representatief; als baliemedewerker ben je het visitekaartje van de organisatie.
  • Integer en discreet; je gaat om met vertrouwelijke gegevens.
  • Proactief, goed georganiseerd en beschikt over een oplossend vermogen; als spin in het web zorg je ervoor dat het reilen en zeilen van de praktijken zo vloeiend mogelijk verloopt.
  • Communicatief sterk en professioneel; je bent het eerste contact dat cliënten hebben met de praktijken.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
  • Goede computervaardigheid (Microsoft Excel en Word).
  • Zowel individueel als in teamverband goed kunnen functioneren.

Wie is Fysiotherapie Plus

Bij Fysiotherapie Plus willen wij er altijd zorgen dat je de best mogelijke zorg krijgt. Bij ons kun je terecht met uiteenlopende lichamelijke en of psychische klachten, als je fit wilt blijven of wanneer je weer fit wilt worden.

FysiotherapiePlus heeft 10 locaties in Rotterdam met meer dan 40 medewerkers in het team.
De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als transparant, professioneel en gemoedelijk.
Gelijkwaardigheid en collegialiteit zijn voor ons belangrijk.

Wil jij graag werken in een groeiende praktijk met een gemotiveerd team? Laat het ons zo snel mogelijk weten en hopelijk zien we je snel!
Ben je geïnteresseerd in bovenomschreven functie? Stuur dan een e-mail met jouw Curriculum Vitae en motivatie voor naar: sandra.fysioplus@gmail.com.