Samenwerking

Onze praktijk heeft samenwerking met andere disciplines al jarenlang hoog in het vaandel staan. Dit blijkt onder meer  uit de inrichting van onze hoofdlocatie op de Voorburgstraat. Wij wilden met een aantal van onze directe samenwerkingspartners graag in eenzelfde gebouw werken en hebben hen gevraagd met ons mee te verhuizen.

Met deze samenwerkingspartners hebben we ook het samenwerkingsverband ParamediPlus en Octoplus opgericht. ParamediPlus zich vooral richt op de diagnostiek en behandeling van volwassenen en OctoPlus op kinderen. Onze partners hierin zijn:

Voor het programma Kids4Fit voor schoolkinderen met overgewicht of obesitas werken we naast HCR ook intensief samen met de orthopedagogen van het Centrum voor Jeugd en Gezin Rotterdam. Het Huisartsen Instituut bewaakt het wetenschappelijke kader en adviseert ons bij dit programma.

Onze andere belangrijkste samenwerkingspartners zijn natuurlijk de huisartsen en verloskundigen. Maar ook met de medisch specialisten uit de diverse ziekenhuizen, zoals bijvoorbeeld binnen het Trauma Netwerk van het ErasmusMC. Zie ook: https://patientenfolders.erasmusmc.nl/folders/traumachirurgie_netwerk_fysiotherapie

Samen met Bureau Volzin begeleiden we mensen naar de arbeidsmarkt.