Over ons

We hebben 36 gepassioneerde fysiotherapeuten in dienst, die allemaal hun eigen specialisaties hebben. Het maakt niet uit of je een sportblessure hebt, last hebt van overgewicht of etalagebenen. Ook maakt het niet uit of je nu komt met een baby of zelf een hoge leeftijd hebt: wij zijn er voor iedereen. Onze locaties zijn verspreid over heel Rotterdam en als het nodig is, komen we ook bij je thuis. Klop gerust bij ons aan met vragen en informatie over behandelingen of onze praktijk. We helpen je graag. 

bewezen kwaliteit
altijd een locatie bij u in de buurt
5 avonden per week open
geen wachtlijst

Ons team 

We hebben 36 gepassioneerde fysiotherapeuten in dienst, die allemaal hun eigen specialisaties hebben. Het maakt niet uit of je een sportblessure hebt, last hebt van overgewicht of etalagebenen. Ook maakt het niet uit of je nu komt met een baby of zelf een hoge leeftijd hebt: wij zijn er voor iedereen.

Onze locaties zijn verspreid over heel Rotterdam en als het nodig is, komen we ook bij je thuis. Klop gerust bij ons aan met vragen en informatie over behandelingen of onze praktijk. We helpen je graag.  Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 07.30 tot 17.00 uur.

Werkwijze

Bij Fysiotherapie Plus willen wij altijd zorgen dat je de best mogelijke zorg krijgt. Bij ons kun je terecht met uiteenlopende lichamelijke en of psychische klachten, als je fit wilt blijven of dat je weer fit wil worden.

Als je je bij ons meldt krijg je binnen twee werkdagen een eerste afspraak. We onderzoeken dan uitvoerig wat er met je aan de hand is. Vervolgens maken we samen met jou een behandelplan op maat. Bij spoed zoeken we natuurlijk zo snel mogelijk naar een gelegenheid voor een afspraak.

Tijdens de behandeling evalueren we hoe het gaat en sturen we bij als dat nodig is. Wij streven er naar om jou van je klachten af te helpen, zodat je weer zonder problemen je dagelijkse leven kunt hervatten. Ook kunnen we je helpen revalideren na een ongeluk, helpen met afvallen en sporten of leren ontspannen. Het maakt niet uit waarmee je bij ons aanklopt: onze mogelijkheden zijn eindeloos. 

Tarieven en vergoedingen

Wat fysiotherapie kost hangt grotendeels af van de manier waarop je verzekerd bent. De meeste mensen hebben een aanvullende verzekering met een dekking voor fysiotherapie. Voor deze aanvullende verzekering geldt nooit een eigen risico. Sommige aandoeningen worden vanuit de basisverzekering vergoedt. Ook kun je ervoor kiezen om fysiotherapie zelf te betalen. Als je twijfelt of je verzekering de behandelingen vergoedt, kun je ons altijd bellen.

Lees meer

Onze locaties

Fysiotherapie Plus heeft 10 locaties in Rotterdam.
Kies een locatie voor de plattegrond, routebeschrijving en openingstijden!
 

Naar al onze locaties

Samenwerkingen

Onze praktijk heeft samenwerking met andere disciplines al jarenlang hoog in het vaandel staan. Dit blijkt onder meer uit de inrichting van onze hoofdlocatie op de Voorburgstraat. Wij wilden met een aantal van onze directe samenwerkingspartners graag in eenzelfde gebouw werken en hebben hen gevraagd met ons mee te verhuizen.

Lees meer