Kwaliteit

Schone omgeving

Plus Praktijk

Door middel een regelmatig terugkerende externe audit (een controle uitgevoerd door een extern bedrijf) is onze praktijk beoordeeld op de hoogste kwaliteitseisen. De titel Pluspraktijk wordt uitgegeven door de grote zorgverzekeraars aan praktijken die niet alleen aan de standaardeisen voldoen, maar die op het gebied van kwaliteit nog een grote stap verder gaan. We hebben ook een HKZ (ISO 9001) certificaat maar de Plus-status gaat nog veel verder. Onze behandelingen zijn hiermee bewezen effectief, van aantoonbare kwaliteit en klantvriendelijk. Vanzelfsprekend is dit een continu proces, met steeds terugkerende audits.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen zijn voor ons belangrijk en waardevol. Deze beoordelingen geven ons waardevolle informatie om ons te verbeteren. Om deze reden hebben we het onafhankelijke bureau Qualizorg gevraagd om onze klanten een vragenlijst in te laten vullen en ons gedurende het hele jaar te beoordelen op verschillende onderdelen. Vorig jaar (2016) hebben we ongeveer 200 anonieme beoordelingen mogen ontvangen met als gemiddelde beoordeling een 8,9.

BIG-registratie

Voordat een fysiotherapeut zelfstandig patiënten mag behandelen, moet hij of zij ingeschreven staan in het wettelijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Hiervoor gelden bepaalde basiseisen, waaronder een diploma van de studie fysiotherapie. De titel fysiotherapie is wettelijk beschermd en mag dus niet door iedereen gebruikt worden.

Alle fysiotherapeuten die werkzaam zijn voor Fysiotherapie PLUS staan ingeschreven in dit register.

 

Centraal Kwaliteitsregister

De beroepsorganisatie, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) voert een actief beleid om de kwaliteit in de fysiotherapie constant te waarborgen. Fysiotherapeuten die voldoen aan de specifieke kwaliteitseisen zoals het behandelen volgens wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg, worden toegelaten tot het Kwaliteitsregister van het KNGF.

Alle medewerkers  van Fysiotherapie PLUS  zijn  in het kwaliteitsregister opgenomen. Dit is voor u een extra zekerheid dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

 

 Nu en in de toekomst zorgen wij ervoor dat uw lichaam verzekerd is van de beste behandeling!

Uitgelicht

Waarborgen privacy

Fysiotherapie Plus hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij…

Lees meer »