Samenwerking

Samenwerking

 

Onze praktijk heeft al jarenlang samenwerking met andere disciplines hoog in het vaandel staan. Dit blijkt onder andere uit de inrichting van onze hoofdlocatie van 750 m2. Wij wilden met een aantal van onze directe samenwerkingspartners graag in een zelfde gebouw werken en hebben hen gevraagd met ons mee te verhuizen. Met deze samenwerkingspartners hebben we ook het samenwerkingsverband ParamediPlus en Octoplus opgericht. ParamediPlus zich vooral richt op de diagnostiek en behandeling van volwassenen en OctoPlus op kinderen. Onze partners hierin zijn:

  • Diëtistenpraktijk HRC
  • LogoPlus
  • Kirazon, praktijk voor counseling en hypnotherapie

ROTTERDAM - Stichting Zorgimpuls Rotterdam. FOTO GUUS SCHOONEWILLE

Andere samenwerkingpartners die gehuisvest zijn in de Voorburgstraat zijn Ilse Daamen-ergotherapie, arbo-dienst ArboConcern, Praktijk voor Sexuologie ‘Jacqueline de Groot’.

Sinds maart 2016 werken wij samen met Ergo Optima, een bedrijf dat een landelijk dekkend netwerk heeft op het gebied van reintegratie, verzuim en preventie op de werkvloer. Voor Ergo Optima voeren wij opdrachten uit in de regio Rotterdam.

 

Voor het programma Kids4Fit voor obese schoolkinderen werken we naast HCR ook intensief samen met de orthopedagogen van het Centrum voor Jeugd en Gezin Rotterdam-Noord en Avant Sanare. Het Huisartsen Instituut bewaakt het wetenschappelijke kader en adviseert ons bij dit programma.

In het programma Back2Action werken we samen met het Sint Franciscus Ziekenhuis uit Rotterdam.

In het programma Centrum Gezond Gewicht werken we intensief samen met het Erasmus MC en Sint Fransiscus Gasthuis.

Met het Rijndam Revalidatie Centrum is een convenant afgesloten. Hierin staat de intentie tot samenwerking en ontwikkeling van zorgproducten beschreven.

In het programma “Van Klacht naar Kracht” wordt er samengewerkt met GGD Rotterdam, Zilveren Kruis Achmea, gemeente Rotterdam, Stichting ZorgImpuls, Hogeschool Rotterdam, Thuiszorg Rotterdam, Bavo Europoort en verschillende gezondheidscentra en veel verschillende eerstelijns hulpverleners (huisartsen, fysiotherapeuten).

 

Links

www.paramediplus.nl

www.dietistenpraktijkhrc.nl

logoplus-rotterdam.nl

www.elsvaneverdingen.nl

www.kirazon.nl

www.zichtbareschakelsrotterdam.nl

www.arboconcern.nl

seksuoloogrotterdam.nl/

www.kids4fit.nl

www.cjgrijnmond.nl/

www.avantsanare.nl/

www.sfg.nl

www.rijndam.nl

www.vanklachtnaarkracht.com

www.kngf.nl

www.defysiotherapeut.com

www.nvmt.nl

bureau volzin

Uitgelicht

Weer plek bij Zwanger Fit

Zwanger Fit is een actieve cursus voor vrouwen vanaf 16 weken zwangerschap tot 9 maanden na de bevalling. Inmiddels is er weer plek voor nieuwe…

Lees meer »