Zomeractie ☀️ Lekker sporten met korting!

Voor alle thuisblijvers, maar natuurlijk ook voor alle vakantiegangers, hebben we ook deze zomer weer een leuke aanbieding! U kunt namelijk 4 maanden lang in ons MTC komen trainen, voor maar €90! 

In ons Medisch Trainings Centrum ontvangt u natuurlijk altijd prima begeleiding van een fysiotherapeut of sportinstructeur. Ons trainingscentrum (met airco) blijft de hele zomer open. De aanbieding geldt voor patiënten die nog geen lid zijn van ons MTC. Komt u voor de eerste keer trainen? Dan doen wij eerst een uitgebreide Health Check; zo krijgen we een goede indruk van uw gezondheid en ontdekken we waar er verbetering te behalen is.

De Coronacrisis heeft duidelijk gemaakt dat het hebben van een goede conditie en een gezond gewicht erg belangrijk zijn. Een goede gezondheid en beweging dragen ook bij aan o.a. het verminderen van de kans op hart- en vaatziekten en het verminderen van artroseklachten. Iedereen heeft er dus baat bij!

Wat uw doel ook is: Bij Fysiotherapie Plus helpen wij u graag om naar dat doel toe te werken! 

Wilt u gebruik maken van deze prachtige aanbieding? Of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op door te bellen met onze balie via 010-446 5102 of stuur een mail naar mtc@fysiotherapieplus.nl.