Nieuwe locatie Blijdorp is open

Vol trots kunnen wij u mededelen dat wij een prachtige nieuwe locatie hebben geopend in Blijdorp. Na een intensieve periode van voorbereiden en bouwen is het zover: onze fysiotherapeuten staan ook op deze locatie voor u klaar. Op deze locatie werken we onder andere samen met de huisartsenpraktijk van Elena Bergmans.

Een van de twee behandelkamers

Onze locatie Blijdorp is gevestigd aan de Statenweg 108F, op de hoek van de Statenweg en Stadhoudersweg, tegenover metrohalte Blijdorp.

De voorlopige openingstijden, we verwachten op korte termijn uitbreiding:

  • Maandag 8:30 – 12:30 uur
  • Dinsdag 8:30 -17:00 uur
  • Donderdag 8:00 – 17:30 uur
  • Vrijdag 8:00 – 17:30 uur

Rondom de locatie is er parkeergelegenheid. Daarnaast is onze locatie vooral makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De metrohalte Blijdorp ligt op 25 meter van de praktijk. En ook bus 33 stopt voor de deur van de praktijk. Tram 25 stopt op de Schieweg, hoek Bergselaan en vanaf daar is het nog 700 meter lopen.

Voor het maken van een afspraak kunt u via de gebruikelijke kanalen contact met ons opnemen. Via de telefoon: 010-4665102 En natuuriljk via email: info@fysiotherapieplus.nl

Voor een overzicht van al onze locaties en voor een locatie bij u in de buurt, kunt u een kijkje nemen op onze website: https://www.fysiotherapieplus.nl/locaties/