Terug van vakantie, wat moet u weten?

Inmiddels kunnen wij u al weer een paar maanden in onze praktijk verwelkomen. En daar zijn we blij om. Zoals u wellicht gemerkt heeft zijn er wat aanpassingen gemaakt zodat we ons nauwkeurig aan de regels van het RIVM kunnen houden. Uw en onze veiligheid is belangrijk.

U kunt een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid van iedereen door de voorzorgsmaatregelen en de regels van het RIVM. 

Wanneer u  of iemand binnen uw huishouden klachten heeft ontwikkeld bel dan ten alle tijden de afspraak af. Krijgt u klachten op de dag van de behandeling, dan bieden wij de optie om de afspraak via videoconsult door te laten gaan.

Bent u in een ‘oranje’ regio op vakantie geweest, dan verzoeken wij u om een afspraak bij ons pas 10 dagen na thuiskomst in Nederland te plannen. Ook wanneer u zichzelf heeft laten testen en een negatieve test uitslag heeft geldt deze 10 dagen regel. 

De Oranje gebieden kunnen per dag veranderen. Raadpleeg regelmatig de website van het RIVM, ook de eerste dagen na thuiskomst.

Bezoekt u onze locatie PC Hoofdplein of Erasmusstraat, dan is het dragen van en mondmasker in de wachtkamer verplicht.

Voor vragen of een afspraak kunt u contact met ons opnemen:

Telefoon: 010-4665102

mail: info@fysiotherapieplus.nl

Het team van Fysiotherapie Plus