Vacature: Geriatrisch Fysiotherapeut

GEZOCHT: GERIATRISCH FYSIOTHERAPEUT IN BEWEGING

Fysiotherapie Plus is een ondernemende en vooruitstrevende organisatie in Rotterdam. We werken op veel verschillende praktijkadressen, waaronder de locatie Humanitas Bergweg, op loopafstand van station Rotterdam Noord en de tram. Zo zijn we goed bereikbaar voor onze cliënten en voor jou!

Humanitas Bergweg is een levendig woon-zorgcomplex. Er zijn diverse medische en paramedische deskundigen gehuisvest en daardoor realiseert de woonvoorziening een compleet zorgaanbod voor ouderen, waar wij trots onderdeel van zijn.

Wij weten al hoe leuk het is bij Plus, wil jij daar ook achter komen? Lees dan snel verder!

ONZE ORGANISATIE

Onze missie is: Fysiotherapie Plus beweegt mee!

Wij zijn een ondernemende en vooruitstrevende organisatie met een professioneel maatschappelijk netwerk. Het team van ervaren paramedische specialisten komt tegemoet aan de uitdagende zorgvragen die onze mooie en dynamische stad bestaan. 

ONS TEAM

We zijn een professioneel en gedreven team, dat zich onderscheid door (multidisciplinaire) samenwerking en ondernemerschap met lef. Er wordt hard gewerkt, maar werkplezier en gezelligheid staan hoog in het vaandel. Onze feestcommissie organiseert regelmatig de leukste borrels en uitjes!

JOUW PROFIEL

Wij zoeken een geregistreerde geriatrisch fysiotherapeut (i.o.) Kwaliteitsgericht, innovatief, proactief en ondernemend. Een leergierige en flexibele teamspeler die graag samenwerkt met collega therapeuten, maar ook met andere disciplines. 

JOUW BIJDRAGE

Door het inzetten van jouw expertise en betrokkenheid zul je een bijdrage leveren in het behandelen en begeleiden van cliënten met geriatrische of andere complexe zorgproblemen. Je zal een therapeutische afweging maken bij deze complexe zorgvragen en langdurige problematiek. Dit alles om een positieve invloed te hebben op de ervaren gezondheid én de kwaliteit van leven van jouw cliënten. 

JOUW TOEKOMST

Een mooie uitdaging binnen een gezonde, energieke en afwisselende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en ontwikkeling. Een kans om te werken in een woon-zorgcomplex waarbij je in contact staat met meerdere medische deskundigen, om op die manier de beste zorg te leveren. 

ONS AANBOD

Per direct zoeken we een collega voor ongeveer 24-40 uur per week. Met een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vergoeding kwaliteitsregistratie en een opleidingsbudget.      

Geïnteresseerd?

Stuur dan een e-mail met jouw Curriculum Vitae en motivatie naar: hr@fysiotherapieplus.nl. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Sandra van Wijngaarden, T 06-20435357, zal je vragen graag beantwoorden.Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je graag naar onze website: fysiotherapieplus.nl