Vacature: Oncologisch Fysiotherapeut

GEZOCHT: ONCOLOGISCH FYSIOTHERAPEUT IN BEWEGING!

Fysiotherapie Plus is een ondernemende en vooruitstrevende organisatie in Rotterdam. We werken op veel verschillende praktijkadressen verspreid over de stad. Zo zijn we goed bereikbaar voor onze cliënten en voor jou! 

Een oncologisch fysiotherapeut bij Plus ziet een verscheidenheid aan zorgvragen en een diverse cliëntengroep die strijden tegen de ziekte kanker. Dit alles in een prettige omgeving met korte lijntjes tot andere fysiotherapeutische disciplines en medische specialisten.

Wij weten al hoe fijn het is bij Plus, wil jij daar ook achter komen? Lees dan snel verder!

ONZE ORGANISATIE

Onze missie: Fysiotherapie Plus beweegt mee!

Fysiotherapie Plus is een ondernemende en vooruitstrevende organisatie met paramedische behandelcentra in diverse deelgemeenten. Het team van ervaren specialisten komt tegemoet aan de uitdagende zorgvragen die in de wijk maar ook binnen regio Rijnmond bestaan. 

ONS TEAM

Een professioneel en gedreven team die zich onderscheid door (multidisciplinaire) samenwerking en ondernemerschap met lef. Er wordt hard gewerkt, maar werkplezier en gezelligheid staan ook centraal.

JOUW PROFIEL

Wij zoeken een geregistreerde oncologisch fysiotherapeut (i.o.). Een actieve netwerker. Zelfstandig, leergierig, betrokken en ondernemend. En een echte teamspeler die graag samenwerkt met collega therapeuten, maar ook met andere disciplines.

JOUW BIJDRAGE

Door het inzetten van jouw expertise en betrokkenheid zul je een wezenlijk verschil maken in de ervaren gezondheid én de kwaliteit van leven voor mensen met kanker in Rotterdam.

JOUW TOEKOMST

Een mooie uitdaging binnen een gezonde, energieke en afwisselende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en ontwikkeling. Een kans om te werken in een organisatie met diverse ervaren collega oedeemtherapeuten en de mogelijkheid om gebruik te maken van uitgebreide trainingsfaciliteiten. 

ONS AANBOD

Per direct zoeken we een collega voor ongeveer 24-40 uur per week. Met een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vergoeding kwaliteitsregistratie en een opleidingsbudget.

Geïnteresseerd?

Stuur dan een e-mail met jouw Curriculum Vitae en motivatie naar: hr@fysiotherapieplus.nl. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Sandra van Wijngaarden, T 06-20435357, zal je vragen graag beantwoorden.Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je graag naar onze website: fysiotherapieplus.nl.