Vacature: Psychosomatisch Fysiotherapeut

GEZOCHT: PSYCHOSOMATISCH FYSIOTHERAPEUT IN BEWEGING

Fysiotherapie Plus is een ondernemende en vooruitstrevende organisatie in Rotterdam. We werken op veel verschillende praktijkadressen verspreid over de stad. Zo zijn we goed bereikbaar voor onze cliënten en voor jou! 

Een psychosomatisch fysiotherapeut bij Plus ziet een verscheidenheid aan psychosomatische zorgvragen en een diverse cliëntengroep, wat het werk afwisselend en uitdagend houdt. 

Wij weten al hoe leuk het is bij Plus, wil jij daar ook achter komen? Lees dan snel verder!

ONZE ORGANISATIE

Fysiotherapie Plus is een ondernemende en vooruitstrevende organisatie met paramedische behandelcentra in diverse deelgemeenten. Het team van ervaren specialisten komt tegemoet aan de uitdagende zorgvragen die in onze mooie dynamische stad bestaan.

ONS TEAM

Een professioneel en gedreven team die zich onderscheid door (multidisciplinaire) samenwerking en ondernemerschap met lef. Er wordt hard gewerkt, maar ook werkplezier en gezelligheid staan hoog in het vaandel. Onze feestcommissie organiseert regelmatig de leukste borrels en uitjes!

JOUW PROFIEL

Je bent een geregistreerde psychosomatisch fysiotherapeut. Affiniteit met de diversiteit die een stad met zich meebrengt is voor ons belangrijk. Zelfstandig, leergierig, betrokken en ondernemend. En een echte teamspeler die graag samenwerkt met collega therapeuten, maar ook met andere disciplines.

JOUW BIJDRAGE

Door het inzetten van jouw expertise en betrokkenheid een wezenlijk verschil maken in de ervaren gezondheid én de kwaliteit van leven voor de mensen in de wijk in Rotterdam. 

JOUW TOEKOMST

Een nieuwe uitdaging binnen een gezonde, energieke en afwisselende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en ontwikkeling. De mogelijkheid om te werken in een organisatie met korte lijntjes tot andere fysiotherapeutische disciplines en (para)medische deskundigen.

ONS AANBOD

Per direct zoeken we een collega voor ongeveer 24-40 uur per week. Met een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vergoeding kwaliteitsregistratie en een opleidingsbudget. 

Geïnteresseerd?

Stuur dan een e-mail met jouw Curriculum Vitae en motivatie naar: hr@fysiotherapieplus.nl. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Sandra van Wijngaarden, T 06-20435357, zal je vragen graag beantwoorden. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je graag naar onze website: fysiotherapieplus.nl.